Contacteer ons
Manager

Telefoonnummer : 86-18761554585

Yixing huayuan bamboo and wood industry co. LTD

Yixings huayuan bamboe en houten Ltd van de industrieco.

  • Yixing huayuan bamboo and wood industry co. LTD
  • Yixing huayuan bamboo and wood industry co. LTD
  • Yixing huayuan bamboo and wood industry co. LTD
  • Yixing huayuan bamboo and wood industry co. LTD
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verkoper
Merken HUAYUAN Aantal werknemers 100~200
Jaarlijkse omzet 2.5 Million-5 Million Opgericht Jaar 2000
Export pct 70% - 80%
Inleiding

Het Bamboe van Yixingshuayuan & Houten Productenco., Ltd dat in Yixing-Stad beroemd voor zijn mooi bamboemiddel wordt gevestigd, zijn een professionele fabrikant gespecialiseerd in het prodcing van bamboezonneblinden, matten en gordijnen. Ons bedrijf wordt gevestigd in 2000, behandelt 5000 vierkante meter met jaarlijkse verkoop van meer dan 2 miljoen dollors van de V.S. De bamboeproducten hebben over de hele wereld wordt verkocht aan. Met het het leiden principe van „goede kwaliteitsproducten, de beste prijzen, om klanten“ tevreden te stellen, voeren wij ISO9001-strikt de norm die van het kwaliteitssysteem uit, constant ons binnenlands beheer verbetert en onze onderzoek en ontwikkelingsbevoegdheid versterkt om onze productiecapaciteit te verhogen en de goede diensten aan onze klanten aan te bieden. Wij heten oprecht alle vrienden rond de wereld welkom om met ons samen te werken en onze fabriek te bezoeken. Wij verheugen ons op het vestigen van zakelijke relaties met u!

Geschiedenis

Het Bamboe van Yixingshuayuan & Houten Productenco., Ltd dat in Yixing-Stad, Gespecialiseerd in bamboe wordt gevestigd verblinden ongeveer 20 jaar. Wij geëngageerd om geen inspanningen te sparen om klanteneisen te ontmoeten, en definitief dubbele winsten van hoogstaande maar lage productiekosten te bereiken. Aanhangend de behoeften van de klant als kern, zijn wij geëngageerd aan het verstrekken van de high-tech, hoogstaande stijve oplossingen van de doostechnologie, die de ontwikkeling van de verpakkingsindustrie zullen drijven.

Dienst

Onze diensten

 

Gespecialiseerd in bamboe verblindt ongeveer 20 jaar.

Meer dan 10 jaar ervoer de dienststeun uw orde.

De snelle leveringsdiensten helpen het tariefbereik 99% van de klantentevredenheid.

Snelle levering, kleine MOQ.

Hoog - de kwaliteit, ervaren rijken, de uitstekende dienst zal uw betrouwbare specialist zijn.

Onze fabriek heeft over decennia vervaardigend ervaring.

Wij kunnen het bamboezonneblinden van de klanten verschillende specificatie verstrekken.

 

Wij verheugen ons op samenwerking op lange termijn met klanten, zullen wij de beste dienst en na de verkoopdienst voor elk van onze klanten maken. Als u om het even welk onderzoek hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren. Wij zullen u antwoorden in de eerste keer aangezien wij kunnen.

 

Ons Team

Ons hoogst specifiek verkooppersoneel is nooit voor het gaan teruggeschrokken die extra mijl om de verwachtingen van de klant te ontmoeten en te overschrijden. Wij behandelen onze klanten met dezelfde loyaliteit en de toewijding, geen kwestie de grootte van hun zaken of industrie.